De ce Pastel Flower Art nu e o simplă florarie?!

 

De ce?!

Pentru că Pastel Flower Art este altfel, este diferit: este Artă! Arta florilor, a aranjamentuli floral. Totul este o artă: de la idee, până la produsul finit: conceperea, alegerea florilor, alegerea ambalajului potrivit, construcția buchetului sau aranjamentului floral.

De aceea, Pastel Flower Art este un Atelier Floral! Vei gasi aici fie buchete de flori – mai simplu sau mai complex construite, fie aranjamente florale sau aranjamente pentru evenimente.

Dacă ai un eveniment în familie, dacă vrei să-ți impresionezi soția, iubita, prietena, mama, dacă vrei sa îți exprimi aprecierea sau recunoștința sau pur și simplu, vrei să arăți iubirea față de cineva drag, ce poate fi mai potrivit decat un buchet de flori sau chiar un aranjament floral?! Pentru că nimic nu poate vorbi mai bine limbajele iubirii, precum o fac florile!

Pastel Flower Art asta face: te invață să iubești; te invață să exprimi recunostința; te invață să transmiți emoția. Pentru că asta suntem noi: EMOȚIE UMANĂ!

Misiunea noastră este de a aprecia pe cel de lângă noi și prin ceea ce facem, transmitem oamenilor că cel mai frumos, uman sentiment, iubirea, merită exprimată indiferent de starea vremii sau orice alt motiv.

Dacă ai citit până aici, ți-ai dat seama de un lucru: nu mai vrei produs de o simplă florarie: vrei cel mai frumos buchet, cel mai interesant aranjament!

Pastel Flower Art este gata să creeze ceea ce-ți dorești cu cele mai frumoase flori!

 
Comzenile se pot face online pe site sau:
☎️📞 : 0744186051 
📮📩Mesaj privat FB/Instagram
 
⏰Orar: L-V: 09:00-20:00
Weekend: 10:00-14:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.