Aranjamente de nuntă

Aranjamente de nuntă
Știm cu toții că nunta este un eveniment unic, momentul uniunii dintre voi, unde se naște începutul poveștii de dragoste.
Dar ce mai știm este că organizarea evenimentului este un prilej pentru noi, artiștii, să dăm naștere unor idei și concepte unice. Este momentul în care visul vostru devine realitate, prin punerea în scenă a imaginației noastre.
 
Nu îți propunem de pe acum designul cu flori naturale alese de noi pentru că ideile puse cap la cap pot face minuni!
Ce vrem să-ți transmitem prin acest mesaj, este că noi putem fi creatorii poveștii voastre! Așa cum vi-o imaginați.
 
Și vă invităm astfel să ne spuneți puțin despre voi, despre locația aleasă, despre cum vă imaginați acea zi, iar noi promitem să vă oferim o varietate de flori naturale, design și concept unic, în cel mai mic detaliu.
 
Și am începe de la buchetul de mireasă, care este o poveste în sine!
Noi două vom povesti ca prietenele la o cafea, un ceai dulce, în care vom crea exact după dorința ta. Desigur, adăugăm îndemânare, flori și pricepere din rețete proprii. 🙂
Accesoriile mirelui sunt de asemenea un detaliu important, dar cât timp vom alege cel mai frumos buchet de mireasă, e clar că nu vom da greș nici în dreptul cocardei.
 
 
Invitații vor putea lua loc la frumoasa ceremonie de de la biserică, pe scaune decorate cu flori albe, în semn de puritate și noi începuturi. Dar se vor bucura de asta după ce vor întâlni pe alei flori ce vă întâmpină în călătoria voastră de acum. Potrivite de altfel și pentru pozele de la finalul ceremoniei. Iar domnișoarele și domnișorii de onoare vor purta mândri accesorii precum coronițe, brățări de flori sau cocarde.
 
Masa de prezidiu este o adevărată încântare, un colț deosebit al dragostei din flori! Știm că aici totul trebuie să fie aparte. Un joc infinit al florilor precum cel al dragostei.
 
Mesele invitaților vor fi decorate în funcție de locația în care veți petrece. Fie că este ceva boem, de tip garden sau mai minimalist, avem propuneri pentru toate.
Vom putea decora stâlpi sau arcade cu flori mii! Iar photocorner-ul este partea care ne place mult. De ce credeți?! Pentru că avem libertatea de a crea în multe stiluri. Poate vreți să fiți fotografiați în fața unei arcade cu flori centrate sau curgătoare, cuminți sau  sauvage, ori preferați o consolă cu flori înmiresmate.
 
 
Ce putem face este să vă invităm chiar acum să ne cunoaștem și să vorbim despre nunta voastră.
Designul, decorul și florile alese vor fi parte ale momentului “WOW”.
PS: vom lăsa loc și pentru momentul “DA!”:)
 
Sună-ne curând la nr +40 (746) 735 464 sau află mai mult aici.
 
Let’s save your date now! 👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.