Serviciile oferite de companie prin intermediul www.pastelflowerart.ro urmează dispozițiile reglementările legislative din România, cu precădere cadrul oferit de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.

Termenii și conditiile www.pastelflowerart.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Pick&Buy S.R.L În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului București.
În baza legii 61/1991 modificată şi republicată, M.O. 387/18.08.2000, Pick&Buy S.R.L . nu comercializează băuturi alcoolice minorilor.

Conform prevederilor Regulamentului nr. 524/2013, intrate în vigoare la 9 ianuarie 2016:

dacă aveți o nemulțumire legată de un produs sau serviciu cumpărat online pe www.pastelflowerart.ro, puteți accesa acest site pentru a încerca să ajungeți la o soluție fără a apela la instanțe. Platforma este concepută ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeană și funcționează ca un punct de intrare unic pentru consumatorii și comercianții din Uniunea Europeană care doresc o soluționare pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online.

Orice cetățean sau rezident al Uniunii Europene este eligibil pentru a folosi platforma online de soluționare a litigilor. Click aici pentru redirecționare către site-ul dezvoltat de agenția UE pentru protectia consumatorului.