Nunta ta, în 2024 - Pastel Flower Art

Nunta ta, în 2024

Sunt de un  timp în domeniul evenimentelor și pot să vorbesc cu lejeritate despre tipare ale oamenilor care urmează să se căsătorească. Îmi place să aud idei noi, să dezbatem asupra modelelor, să vorbim despre “așa da” sau “așa nu”. Tresar și mă amuz la multe. Mă uimesc și mă surprind alte idei, ori mă aduc în zona aia obscură de unde repede aș vrea să ies până nu întipărim ideile. Ha,ha!

Oamenii mă inspiră de multe ori și efectiv rămân surprinsă că ajung la vorba aia cu „socoteala de-acasă nu se potrivește cu aia din târg”. Aaah, ce mândră e bunica la auzul vorbelor astea. Dar îmi place că oamenii cu care mă întâlnesc eu atunci când vine vorba de evenimente, pare că sunt aleși, jur! Efectiv ne potrivim, ne conectăm. Parcă mi-i trimite cineva care se gândește la mine.

Am creat ceremonii frumoase de-a lungul timpului, de la evenimente în Dubai, până la Hanul Leaota, evenimente care mi-au rămas atât de frumos și de autentic în suflet. Și pot spune că ce ne aduce împreună este că mereu ajungem să avem ceva idei în comun, chiar dacă e posibil să schimbăm chiar tot de la A la Z.

Astăzi aș vrea să mă detașez puțin de ideile noastre și să vorbim despre trendurile din 2024. Îmi doresc ca articolul să vă ajute și pe voi, viitori miri în căutare de idei. Și atunci când ne vedem să agreăm împreună poate o nuntă pe trend sau de ce nu, opusul trendurilor, ca să facem clișee de pus în ramă.

Am citit și eu,  nu inventez nimic, căci în 2024 se poartă ceremoniile „durabile”, „eco”, dar și bazate pe tehnologie, în același timp. Adică cum?! Adică o  abordare modernă și inovatoare care se aliniază cu conștiința de mediu și cu integrarea tehnologiei în diferite aspecte ale vieții noastre.

Iată câteva idei selectate de noi pentru ca o ceremonie sau   nuntă să fie  atât durabilă, cât și tehnologică:

 

Elemente durabile

Decor ecologic:

-materiale reciclate pentru decorațiuni

-confetti biodegradabile sau petale de flori în loc de alternative sintetice

-decorați cu plante în ghivece care pot fi replantate ulterior (chiar mărturii pentru invitați)

Energie verde:

Alegeți un loc care utilizează surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia solară sau eoliană.

Invitații digitale:

Trimiteți invitații digitale în loc de cele tradiționale de hârtie pentru a reduce risipa de hârtie.

Îmbrăcăminte durabilă:

Optează pentru îmbrăcăminte confecționată din țesături ecologice sau ia în considerare ținute second-hand și vintage. Asta mi se pare cool!

Și puteți încuraja și oaspeții  să se îmbrace în mod durabil și etic.

Transport Eco friendly:

Promovați carpoolingul, transportul public sau chiar luați în considerare oferirea unui serviciu de transfer.

 

Elemente infuzate cu tehnologie

Live streaming:

Includeți transmisia în direct pentru oaspeții care nu pot participa în persoană, reducând nevoia de călătorie pe distanțe lungi.

Iluminare inteligentă:

Implementați sisteme inteligente de iluminare care se ajustează în funcție de lumina naturală sau de starea de spirit a ceremoniei.

Realitatea virtuală (VR):

Creați o experiență VR pentru participanții la distanță pentru a participa virtual la ceremonie.

Cartea de oaspeți digitală:

Înlocuiți cărțile de oaspeți tradiționale cu o versiune digitală, permițând oaspeților să lase online mesaje și urări de bine.

Ecrane verzi:

Încorporați ecrane verzi pentru fundaluri creative și personalizabile în fotografii și videoclipuri.

Coduri QR pentru informații:

Utilizați coduri QR pentru acces ușor la programele de evenimente, programe și informații suplimentare.

 

Am extras chiar câteva din ideile găsite. Și unele sunt chiar de aplicat și le propunem cu drag. Voi ce ziceți de mixul ăsta?

Credeți că am putea combina practicile durabile cu inovațiile tehnologice la nunta voastră?

Vă invit să povestim și despre concepte și idei pentru a agrea împreuna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.